Diner voor vrienden

Gezien koken, lekker eten en goede wijn mijn grote passie zijn, geef ik dit graag cadeau aan vrienden. Constance en Nikita kregen een etentje namens Thijs Thuis in Eten cadeau voor hun verjaardag. Er werd een bijzondere uitzondering gemaakt, de chef nam zelf ook deel aan het diner!

Constance gaf aan dat ze noten “wel” lekker vond. Dus heb ik “wel” lekker noten in alle gangen van het menu verwerkt!

Als amuse maakte ik een tartaar van zeebaars met limoen. Het menu begon met een ballontien van kip, pancetta en pistachenoten met bearnaisesaus.

Als hoofdgerecht Dry Aged Rib-eye van de bbq, voor een smokey accent. Door de verse rozemarijn en knoflook die op de hete kolen werd gelegd, werden de smaken intenser.

Als klap op de vuurpijl hadden we als dessert bramen met donkere chocolademousse en pecan-caramel crunch!

Natuurlijk werd er bij elke gang een lekkere wijn geschonken. Aangezien Thijs zelf aan tafel zat, bleef het voor iedereen onrustig die avond!

Thijs thuis in eten