Voorbeeld Menu
Buffet suggesties
Winter BBQ
Speen big (vanaf 50 personen speen big aan het spit)
Rib-Eye
Gerookte zeebaars
Gepofte aardappelen
Gepofte groentes
Salades
Diverse winterse dipjes en smeersels
Stamp je eigen pot
Heerlijke stamppot garnituren waarmee u zelf uw favoriete stamppot kunt samenstellen en stampen! Alle klassiekers zijn mogelijk, maar u bent altijd vrij om te experimenteren!
Hapjes
Wasabi macaron – Zeewier – Mierikswortel – Heilbot
Pompoen bonbon – Honing – Hazelnoot
Kalfsmuis – Truffel crème – zuurdesem canapé
“Hoorntje” Fois Gras – Mango chutney
Walking dinner – 7 gangen
Gemarineerde Makreel
Met grapefruit, komkommer, bospeen en venkel.
Steak tartaar
Met eidooier, smokey mayonaise en radijs.
Spicy pumpkin shooter
Poon filet
Met paddenstoelen en filo.
Bombay Burger
Met kippendij, avocado, mango en tauge.
Oude Beemsterkaas
Met noten en vijgen.
Gecarameliseerde Ananas
Met munt, rum en vanille ijs.
21 Diner – 4 gangen
Eenden confit en fumee
Met Hoisin, sesam en wakamee met komkommer.
Geitenkaas loempia
Met zoete aardappel en walnoot.
Rib eye
Met pommes pont neuf, waterkers en rode wijn saus.
Chocolate lava cake
Met donker chocolade ijs en slagroom.
Contact
Bel met Thijs Thuis in Eten
06 - 53 48 37 45