Thijs Thuis in Eten voor een Glamping diner!

Een aanvraag die ik niet onopgemerkt voorbij kan laten, is de aanvraag voor een heus “glamping diner”! Om iets specifieker te zijn, het gaat om een barbecue op de camping als onderdeel van een vrijgezellendag.

Bij deze vrijgezellendag heb ik met het maken van het menu geprobeerd interactie tussen de gasten te creëren.

De gerechten werden daarom geserveerd op grote planken.

Het gerecht wat mijn favoriet was, was de piepkuiken. Deze had ik in de voorbereiding voorgegaard. Rede daarvan is het creeeren van een speciale smaak. Ik heb het namelijk voorgegaard in hooi met kruiden. Dit in combinatie met de rooksmaak van de bbq gaf een bijzondere smaakdimensie.

Na nog een fantastische ananas en perziken van de bbq was het nog lang onrustig op de camping van Katwijk! Maar na deze fantastische opdracht was het voor mij tijd om naar huis te gaan.

Heeft u ook al trek gekregen?
info@thijsthuisineten.nl
06-53483745

Thijs thuis in eten